preskoči na sadržaj
Vijesti

Upisi u srednje škole

Početak prijava u sustav na mrežnoj stranici upisi.hr započinje 1.lipnja 2020. u 12.00.

Pri prvoj prijavi potrebno je unijeti AAI korisničko ime i lozinku (podatci kojima se učenik prijavljuje u e-dnevnik) nakon čega je moguće unijeti broj mobitela na kojega će bit dostavljen SMS s PIN-om. Nakon što zaprimi PIN, kandidat pri svakoj sljedećoj prijavi u sustav unosi korisničko ime, lozinku i PIN. Ukoliko PIN nije stigao SMS-om potrebno je ponovno pokušati unijeti broj mobitela. Po uspješnoj prijavi u sustav moguće je pregledati osobne podatke i ocjene. 

Početak prijave obrazovnih programa i odabir škola počinje 8.7.2020. U svakom upisno roku učenik može prijaviti najviše 6 odabira programa obrazovanja.

Kandidati koji se upisuju u razredne odjele za sportaše iskazuju interes za upis u razredne odjele za sportaše u NISpuSŠ-u već od 1.6. do 8.6. 2020. ( u Splitu je to gimnazija Vladimira Nazora).

Na sljedećoj poveznici možete vidjeti dokument „Odluka o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021.“  gdje imate prikazan cijeli upisni postupak i sve značajne datume za upis te zapravo prikazane i sve ostale korake tijekom upisa.

odluka o upisu učenika u srednje škole

natjecanja i bodovi školskih sportskih društava

pravilnik-o-elementima-i-kriterijima-za-upis-u-i-razred-srednje-skole/

https://mzo.gov.hr/vijesti/mzo-upisi-u-srednje-skole-online-ne-mora-se-vise-fizicki-doci-u-skole
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sanja Sinovčić   datum: 1. 6. 2020.

Tražilica

CISOK - centar za informiranje i svajetovanje u karijeri


EKSKURZIJE

PRIJAVA ZLOSTAVLJANJA


Prijavi zlostavljanje nad djecom

 


raspored


Korisni linkovi

LINKOVI

preskoči na navigaciju