preskoči na sadržaj

Osnovna škola Kman Kocunar Split

Login
Tražilica
UKIDANJE MJERE SAMOIZOLACIJE

 

UKIDANJE MJERE SAMOIZOLACIJE - obavijest za roditelje

UPUTE ZA UPORABU TESTA

CISOK - centar za informiranje i svajetovanje u karijeri

 

 

 

BROJ BODOVA ZA UPIS 2010-21.

RASPORED

  "B" - jutro

 "B" - poslije podne

 "A" - jutro

"A" - poslije podne

EKSKURZIJE 2021/22

Javni poziv za organizaciju ekskurzije 8abc - 4 dana 3 noći Istra
Roditelji učenika izabrali su agenciju F-tours za realizaciju  ekskurzije učenika osmih razreda.

Javni poziv za organizaciju škole u prirodi 6a - 4 dana 3 noći Lika
Roditelji učenika izabrali su agenciju Outward Bound Croatia za realizaciju  škole u prirodi učenika 6.a razreda.

Javni poziv za organizaciju škole u priroci 4cd - 2  dana 1 noć Gorski kotar
Roditelji učenika izabrali su agenciju F-tours za realizaciju  škole u prirodi učenika četvrtih razreda.

PRIJAVA ZLOSTAVLJANJA


Prijavi zlostavljanje nad djecom

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 13. 11. 2011.

Ukupno: 846989
Ovaj mjesec: 720
Ovaj tjedan: 3
Danas: 3
Svjetlana Isaić

 SVJETLANA ISAIĆ - KNJIŽNJIČARKA

skolska knjiznica
Svjetlana Isaić, naša knjižnjičarka, koja uz to vodi mlade knjižničare, i školski list, radila je i u osnovnoj školi u Omišu, Solinu, O.Š. Spinut, srednjoj Ekonomskoj školi u Splitu, te u srednjoj Turističkoj u Opatiji. Od prije 10 godina skrasila se u našoj školi.
Njezina najdraža boja se mijenja s raspoloženjem, a također i top lista knjiga i filmova. Sluša glazbu, ali ništa ne svira niti pjeva, osim u svom Puntu. Putovala bi svugdje i isprobavala razne deserte. Kad smo je pitali za najdraži, nije se mogla odlučiti.
Najviše je žalosti nesreća, a raduje sreća. Ima malo slobodnog vremena, a provodi ga s prijateljima, u prirodi, i u shoppingu. Voli ljude koji su veseli i iskreni, a neostvaren san joj je neprekidno putovati. Nema fobiju. Prijatelji joj puno znače. Tri stvari koje bi ponijela na daleki put su iPod, šminka, i knjiga; koja? To zavisi od raspoloženja. Kad bi imala milijun dolara brzo bi ih potrošila. Na pitanje: „Kad bi jedan dan bila netko drugi?“ odgovara da svaki dan mijenja mišljenje. Tri riječi koje želi reći o sebi su: promjenjiva, vesela i tvrdoglava. Kad se osjeća usamljeno, sluša glazbu. Spretna je u popravcima stvari, a teško joj je precizno crtanje. Kod ljudi ne podnosi aroganciju, prepotenciju i umišljenost. Ne bi se aktivno bavila politikom, a rekreativno bi se bavila sportom. Trenutno joj je najdraža sportska aktivnost gledanje utakmica hrvatske rukometne reprezentacije i objavljivanje intervjua s vrsnim sportašima (Balić, Stipe Božić, Boban, Draganja, Blanka, Rogošić, Đolonga...)
Najljepša rečenica koju je čula od učenika glasi „JA NISAM ZLOPAMTILO!“ (smijeh). U kontaktu je s bivšim učenicima.
Kada je bila mala željela je postati milijunašica.
Problem nasilja u školama riješila bi razgovorima i strožim mjerama ukora. Za nju je Internet ponekad super, a ponekad užasan. Nema svoj blog. Najdraža izreka joj je: “Sutra će biti bolje!“ Vjeruje u male zelene i horoskop, a ne podržava štednju, vegetarijance i zabranu pušenja. Podržava pravila općenito, ekologiju i tajne. Voli i selo i grad, a između motora i auta više voli auto. Najdraži odjevni predmet joj je suknja, a najdraži sport plivanje, rukomet i tenis. Voli knjige, hip-hop, buru i mobitel, a između vožnje i šetnje ne može se odlučiti.
 

 
preskoči na navigaciju