preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
oglasna ploča
Brojač posjeta
Ispis statistike od 13. 11. 2011.

Ukupno: 766675
Ovaj mjesec: 412
Ovaj tjedan: 412
Danas: 55
Svjetlana Isaić

 SVJETLANA ISAIĆ - KNJIŽNJIČARKA

skolska knjiznica
Svjetlana Isaić, naša knjižnjičarka, koja uz to vodi mlade knjižničare, i školski list, radila je i u osnovnoj školi u Omišu, Solinu, O.Š. Spinut, srednjoj Ekonomskoj školi u Splitu, te u srednjoj Turističkoj u Opatiji. Od prije 10 godina skrasila se u našoj školi.
Njezina najdraža boja se mijenja s raspoloženjem, a također i top lista knjiga i filmova. Sluša glazbu, ali ništa ne svira niti pjeva, osim u svom Puntu. Putovala bi svugdje i isprobavala razne deserte. Kad smo je pitali za najdraži, nije se mogla odlučiti.
Najviše je žalosti nesreća, a raduje sreća. Ima malo slobodnog vremena, a provodi ga s prijateljima, u prirodi, i u shoppingu. Voli ljude koji su veseli i iskreni, a neostvaren san joj je neprekidno putovati. Nema fobiju. Prijatelji joj puno znače. Tri stvari koje bi ponijela na daleki put su iPod, šminka, i knjiga; koja? To zavisi od raspoloženja. Kad bi imala milijun dolara brzo bi ih potrošila. Na pitanje: „Kad bi jedan dan bila netko drugi?“ odgovara da svaki dan mijenja mišljenje. Tri riječi koje želi reći o sebi su: promjenjiva, vesela i tvrdoglava. Kad se osjeća usamljeno, sluša glazbu. Spretna je u popravcima stvari, a teško joj je precizno crtanje. Kod ljudi ne podnosi aroganciju, prepotenciju i umišljenost. Ne bi se aktivno bavila politikom, a rekreativno bi se bavila sportom. Trenutno joj je najdraža sportska aktivnost gledanje utakmica hrvatske rukometne reprezentacije i objavljivanje intervjua s vrsnim sportašima (Balić, Stipe Božić, Boban, Draganja, Blanka, Rogošić, Đolonga...)
Najljepša rečenica koju je čula od učenika glasi „JA NISAM ZLOPAMTILO!“ (smijeh). U kontaktu je s bivšim učenicima.
Kada je bila mala željela je postati milijunašica.
Problem nasilja u školama riješila bi razgovorima i strožim mjerama ukora. Za nju je Internet ponekad super, a ponekad užasan. Nema svoj blog. Najdraža izreka joj je: “Sutra će biti bolje!“ Vjeruje u male zelene i horoskop, a ne podržava štednju, vegetarijance i zabranu pušenja. Podržava pravila općenito, ekologiju i tajne. Voli i selo i grad, a između motora i auta više voli auto. Najdraži odjevni predmet joj je suknja, a najdraži sport plivanje, rukomet i tenis. Voli knjige, hip-hop, buru i mobitel, a između vožnje i šetnje ne može se odlučiti.
 

 
TražilicaPROFESIONALNO USMJERAVANJE - OSMAŠI

CISOK - centar za informiranje i svajetovanje u karijeri


E-DNEVNIK

RASPORED

RASPORED SATI 2020/21

SMJENA "A": 
1a, 2a, 2b, 3a, 3b, 4a,
5a, 5b, 6a, 6b, 7a, 7b, 8a

produženi boravak: 1b

SMJENA "B":
1c, 2c, 3c, 3d, 4b, 4c,
5c, 6c, 6d, 7c, 8b, 8c


EKSKURZIJE

PRIJAVA ZLOSTAVLJANJA


Prijavi zlostavljanje nad djecom

 


Korisni linkovi
preskoči na navigaciju